Nahajate se tukaj

Izpolni spodnja polja. Tista označena z zvezdico (*) so obvezna.

Pisanje po mizah, lističih, vreznine po klopeh in tleh, morda po torbah... Sem sodijo spontano nastali zapisi brez posebne umetniške vrednosti, a s sporočilom (četudi samo za sošolca).
Sem sodi neposredna komunikacija npr. transparenti na protestih, napisi obiskovalcev koncertov in športnih dogodkov, pa tudi aktivistični zapisi po urbanih površinah in ostale akcije, ki vključujejo (za)pisano besedo.
Sem sodijo fotografije grafitov, ki imajo sporočilno vrednost. Ni nujno, da ste avtor grafita, če pa ste ali avtorja poznate, bomo veseli dodatnih informacij (starost grafita, povod za nastanek, tehnika, čas izdelave ipd.)
Pisma, dnevniški zapisi, ljubezenska sporočila na listih med sošolci, nakupovalni listek s posebnim stilom, SMS sporočila...in ostale sicer zaupne in drugim nedostopne zadeve...
Sem sodijo eseji, ki ste jih spisali pri pouku. Lahko gre za prepis, fotografijo ali sken originala. Za nas so zanimivi tudi pomožni listi in opombe profesorjev.
Vsi zanimivi zapisani prispevki, ki jih najdete na spletu. Od sočnih komentarjev, zanimivih tem po forumih, izpovedih mladih po blogih, do naperjenih tvitov in obrv dvigajočih statusih na družabnih omrežjih...
Vse metode “učne pomočI”. Klasični papirnati, pisanje na roki, po mizi in ostale metode vaše generacije. Presenetite nas! Lahko jih fotografirate ali poskenirate. Dodajte tudi opis, čas izdelave, kje so se nahajali (v žepu, pod stolom ipd.) zakaj se poslužujete omenjene tehnike...
Zapisi mladih po revijah in časopisju, ki izstopajo (po vsebini, drznosti, tematiki). Zaželeni so skeni ali odlične fotografije, lahko pa tekst tudi prepišete.
Podatki vnašalca
Podatki avtorja hieroglifa
Vsebina hieroglifa
E.g., 01/11/2020

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Global tokens will be replaced with their respective token values (e.g. [site:name] or [current-page:title]).
  • Spletni in e-mail naslovi bodo samodejno pretvorjeni v povezavo.
  • Samodejen prelom odstavkov in vrstic.
Vnesite ključne besede, ločene z vejico
Slika
Upload an image to go with this article.
Files must be less than 50 MB.
Allowed file types: png gif jpg jpeg.
Lokacija
željeno ime lokacije


If you wish to supply your own latitude and longitude, you may enter them above. If you leave these fields blank, the system will attempt to determine a latitude and longitude for you from the entered address. To have the system recalculate your location from the address, for example if you change the address, delete the values for these fields.
You may set the location by clicking on the map, or dragging the location marker. To clear the location and cause it to be recalculated, click on the marker.

Vertical Tabs