Nahajate se tukaj

incident v parizu

14/11/2015
Avtor: RMM
Vnesel: Vesna

Incident v Parizu je bencin na ogenj za vse nestrpneže. Ti napadalci, ki so izvedli te napade so lahko tu (oz. tam) že vrsto let in polet tega vsaka organizacija, ki premore dovolj denarja lahko spravi vsakega svojega izvršitelja kamorkoli. Zato ne mi palamudit z izjavami "reku sem vam in vedu sem". Preko FB ste vsi glasni vas pa en v živo mal grdo pogleda pa se userete in se cmerite kot največje pičke.

Če res vrjametete, da v primeru zaprtja mej ne more nihče prestopit le teh se motite. Poglejte primer razdeljene Nemčije. Imeli so najboljši nadzor na meji pa so vseeno uspeli ljudje prehajati iz ene strani v drugo. Torej tam kjer je volja tam je pot in ljudje, ki se hočejo "maščevat" in nimajo nič za zgubit so zmožni vsega.

Bomo vidli kaj bo sledilo. Če so to popolna zaprtja mej ok, če je to vpoklic ok ... kar bo pač bo. Ne bom pa zarad tega živel v strahu ker kot si lahko preberete na moji prejšnji objavi: "Fear is the main source of superstition and one of the main sources of cruelty."